Wie zijn we?

Ons bedrijf is begonnen in 1992 onder de naam Granit Stone Art. Dit werd opgestart door de heer André Theys, vader van. Verschillende jaren van samenwerking verstreken en toen werd het tijd om het roer over te dragen. 

In 2010 werd Granit Stone Art dan ook overgedragen van vader op zoon.

Na 13 jaar van hard werken, werd het tijd voor een rebranding.

Zo werd in 2023 Granit Stone Art overgezet naar Jan Theys Badkamers. We behielden de overkoepelende groep en vertrokken vanuit deze veranderingen met een frisse wind naar nieuwe projecten. 

Maak kennis met het team

Wij zijn op dit moment een klein team dat strijd voor pure, eerlijke ambacht. 

Hieronder vindt u een korte voorstelling. 

Jan Theys

Zaakvoerder


Na jaren van samenwerken met zijn vader, heeft Jan het roer overgenomen in 2010. Sindsdien runt hij de zaak met hart en ziel tot op vandaag de dag. 

Iedere dag opnieuw legt hij al zijn passie in het maken van de ontwerpen, het tewoord staan van de klanten, de uitvoering van de projecten en de nette plaatsingen. 


Maxime Theys

Steenbewerking en plaatsingen


Na zijn schoolcarrière, kwam Maxime op het pad van Jan Theys Badkamers terecht. Hij besloot om mee zijn schouders te zetten onder de kwalitatieve uitvoeringen van de projecten en plaatsingen. 

Dankzij zijn medewerking aan de zaak, kunnen we bij Jan Theys Badkamers nog steeds spreken over een klein familiebedrijf tussen vader en zoon.