Blauwe hardsteen

Hier vindt u een kleine greep uit de beschikbare blauwe steen. Voor meer keuzemogelijkheden, neem gerust een kijkje op de website van onze leveranciers of neem contact met ons op.  


Gepolijst

Houdt u van authentiek? Kies dan voor de verfijnde gepolijste afwerking!

De gladde, glanzende en reflecterende afwerking biedt een uiterst decoratieve en exclusieve uitstraling, speciaal ontworpen voor interieurtoepassingen zoals muurbekleding of als decoratieve elementen zoals achterwanden, werkbladen, venstertabletten en meer. 

Geschuurd (licht/donker)

Geen fan van het gepolijste werk en het ruwe werk lijkt u te hard? Dan is de geschuurde steen ideaal. 

Het nauwkeurig bewerkte oppervlak elimineert zaagsporen en de karakteristieke blauwtinten die inherent zijn aan de natuurlijke vorm van blauwe hardsteen.

De geschuurde afwerking is ideaal voor gevelbekleding, gevelplinten, terrassen, douchewanden, muurdekstenen en diverse andere decoratieve en bewerkte elementen. 

Ruw

Voor zij die houden van de natuurlijke uitstraling.

Eenvoudig en authentiek, kenmerkt het zich door een glad oppervlak. Het zijn deze subtiele, onregelmatige verkleuringen die de steen zijn charme en unieke karakter verlenen.

Deze afwerking is geschikt voor zowel binnen als buiten, op vloeren en muren. 

Het kan worden toegepast op terrassen, binnen vloeren, gevels, douche- of badbekleding, meubilair, wandbekleding en tal van andere decoratieve en vormgevende elementen.

Wij werken met verschillende soorten hardsteen. Wij kunnen op vraag zowel Belgische als Ierse hardsteen opvragen. Het type hardsteen en de manier van bewerking wordt besproken tijdens uw afspraak. 

Voor meer aanbod in dit assortiment, klik onderaan de pagina gerust naar de website van onze leveranciers. 


BMB

Cromarbo